Köpek Oteli Ataşehir

 

Köpek Oteli Ataşehir 

 

Köpek sahibi olarak köpekten uzakta geçirilecek her gün kişi için ayrı bir kaygı kaynağı olmaktadır. Bu sebeple köpek otelleri bu yüzyılın belki de en ilginç ve köpek sahiplerine verdiği rahatlık sebebiyle belki de en güzel girişimlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek bazı özel zamanlarda bırakacak yer köpek oteli olmadığından, gerek yapılacak uzun iş seyahatleri için ve gerekse tatile giderken ki, bazı tatil yerlerine köpek kabulü halen yapılmamaktadır, gerçekten köpek otelleri günü kurtaran hizmetleri ile köpek severlerin yardımcısı olmaktadır. 

 

Köpek otellerinde tercihler genelde fiyat yönünde değil de köpeğin rahat edeceği yönde kullanılmaktadır. Evin bir bireyi olarak görülen köpekleri için en uygun yer arayışına giren köpek sahipleri genelde sağlığa uygunluk ve otel aktivitelerine bakarak seçim yapmayı tercih etmektedirler. Bu aşamada köpeğin sahibinden ayrı geçireceği zamanları için kalacağı veya uyuyacağı yerin konforlu bir ortam olması gerek köpek sahibi ve gerekse köpek için önem arz etmektedir. 

 

Köpek otellerinde barınma ihtiyacı yanında köpekler için beslenme programları da mevcuttur. Bu sebeple kilo fazlalığı olan köpekler için özel beslenme programları sayesinde ideal kiloya kavuşmaktadır. Yine köpek eğitimi de uzman eğitmenler tarafından verilerek problem yaratan durumlar ortadan kaldırılabilmektedir. Köpek otellerinde sağlık hizmetleri de verilmektedir. Bu ihtiyaçların karşılanması köpek eğitimi her ne kadar köpek için önemli ise de aynı zamanda köpeğinin uygun bir ortamda ve özenli bir bakım göreceğini bilen köpek sahipleri içinde gerçekten büyük önem taşımaktadır. 

 

Son zamanlarda köpek otelleri de format değiştirerek beş yıldızlı otel konforunu aratmayacak özelliklerle donatılmaktadır. Eskinin fayans zeminlerini geniş ve konforlu odalar veya kulübelerde ve odalarda, özel matlar veya tahta lambriler, tel kafeslerin yerini özel bölmeler veya camlar, güvenlik personelinin yerini uzaktan erişim sağlanabilen kamera sistemleri almaktadır. Köpek oyuncakları, köpük banyoları, özel masajlar, diyet programları ile beslenmenin kontrol altına alınması yanı sıra, köpek kuaförleri de bu otellerde köpeklere hizmet vermeye başlamışlardır. Yine bu otellerde özel eğitmenler tarafından her gün köpekler için spor aktiviteleri, yemek dışında ödül bisküvileri görmek de mümkün olmaktadır. 

 

Köpek otelleri, kısa süreli misafirleri için her bir köpeğe ayrı olmak üzere özel programlar hazırlayarak, spor saatleri, yemek saatleri, oyun saatleri ve dinlenme saatleri ayırarak gerçek bir disiplin içinde köpeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzenlemeler yapmaktadırlar.Köpek otelleri tarafından iletişimde son teknolojiden yararlanılarak, köpek sahiplerine istedikleri her an telefon ve kamera yardımıyla köpeklerini izleyebilme olanağı da tanınmaktadır. Otelde bulunduğu süre zarfında kameraya çekilen misafir köpeğin kayıtları da dijital ortamda sahiplerine verilebildiği hizmetler de görülmektedir. 

 

Değişik semtlerde yer alan köpek köpek pansiyonu otelleri birbiri ile yarışacak hizmetleri daha da geliştirerek köpek dostlarına en iyi hizmeti vermek için yarışmaktadırlar. Bu otellerin en iyilerinden biri de Ataşehir’de bulunmaktadır. Köpek dostu bir yer olarak bilinen Ataşehir köpek oteli gerek özel lisanlı uzman kadrosu ile ve gerekse teknolojik yenilikleri ile köpek dostlarına hizmet vermeye devam etmektedir. 

 

Tabi bu kadar üstün hizmetler için de köpek kontenjanının sınırlandırılmasını gerekli kılmaktadır. Sadece köpeklerin barındığı ve vakitlerini geçirdiği bir yer olmayan köpek otellerinde verilen sıcak bir aile ortamı ve ayrı ayrı her bir köpekle ilgilenilen böyle bir yer için rezervasyonlar önceden yapılmalıdır. Bu tür bir hizmet almak istiyorsanız, Köpek Oteli Ataşehiriçin rezervasyon işlemlerini yaptırmayı ihmal etmeyin, rezervasyon ve görüşme için web sitesinden ulaşma imkânı da bulunmaktadır. Büyük bir rahatlıkla bırakacağınız köpeğiniz eğitimli kadrolarla birlikte olacaktır. İyi yolculuklar dileriz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Köpek Pansiyonu Bakırköy

Köpek Eğitimi Esenyurt

Köpek Oteli Esenyurt