Köpek Oteli Esenyurt

 

Köpek Oteli Esenyurt 

 

Tatile çıkacaksınız ya da her hangi bir sebep dolayısıyla il dışına çıkmak gibi bir zorunluluk doğdu ve sizin de bakmakta olduğunuz bir kedi ya da köpeğiniz bulunmakta. Bu durum sizi kara kara düşünmeye sevk etmesin artık. Zira Köpek Oteli Esenyurt sizlerin tüm sorunlarınıza profesyonel köpek oteli çözümler sunmaktadır. Kedi ve köpeklerinizin son derece geniş ve steril ortamlar da bakım ve barınağı yapılmakta ve gözünüz arkada bırakılmamaktadır. Her türlü imkan ve olanağa sahip olan Köpek Oteli Esenyurt, En kaliteli yiyecek ve içecekleri ve profesyonel ekip ile sizlere hizmet etmektedir. Köpek Oteli Esenyurt, bu işi bir kariyer planlaması çerçevesin de ele almış ve dolayısıyla işi en profesyonel ekip ve çalışma sistematiği ile uygulayan en nadide kurumların başın da yer almaktadır.  

 

Dolayısıyla sıradan, basit ve ucuz hesapların güdülmediği, işin son derece ciddiye alınarak hassasiyetle uygulandığı bir pet otel konumundadır. Hayvanların bakım ve kontrolleri düzenli yapılmakta, en hijyen koşullar da barınma ve beslenme imkanları sunulmaktadır. Hayvanlarınızın kaldığı sürece gösterilen yüksek hassasiyet, hayvanınızın size teslimat süresine kadar aynı özenle devam etmektedir. Veteriner hekim kontrolü düzenli olarak yapılması dolayısıyla da, hayvanlarınızın en küçük olumsuz bir durumla karşılaşması da tamamen ortadan kaldırışmış olmaktadır. Otelin geniş odaları, geniş etkinlik sahalarına sahip olması dolayısıyla hayvanların stresten uzak tamamen canlı ve dinamik bir yaşam sürmelerine son derece olumlu bir zemin teşkil etmektedir.  

 

Gerek odalarda ki genişlik ve rahatlık ve gerekse bahçesinin hayvanlar için elverişli olması hayvanlar için bulunmaz bir imkân sağlamaktadır. Oda sıcaklıkları da hayvanların cins ve ırkına dayalı olarak ayarlanmakta ve hayvanların sağlık durumlarına dair tüm tedbirler de alınmış olmaktadır. Hayvan bakmanın, köpek pansiyonu hayvanı sevmekle mümkün olduğu bilinci ile hizmet veren Köpek Oteli Esenyurt, tüm hayvanlarınıza da yine bu hassasiyet ve ciddiyetle yaklaşmaktadır. Zaten kalan hayvanların tekrar teslimatında da görülecektir ki, aldığınız hayvanda ki cıvıltı, hayat doluluk sizlerin de dikkatinden kaçmayacaktır. Görev yapan tüm ekibin, işinde uzman, eğitimli ve bilinçli bir kadrodan oluşmaktadır. Bu üst düzey dikkat ve ciddiyet sebebi ile hak ettiği yeri kazanmış bulunmaktadır. Bu hayvan sevgisi ve iş bilinci sayesin de verilen yüksek kalite de hizmet sayesinde, günün hangi saati olursa olsun yararlanabileceğiniz bir hizmet kuruluşudur. 

 

 Günlük terapileri, stres atıcı aktiviteler yine uzman eğitmenler tarafından verilmekte ve günlük kontrolleri de yine veteriner hekim tarafından yapılmaktadır. Her türlü imkan ve olanakların seferber edildiği Köpek Oteli Esenyurt hayvanlarınız için konforlu bir dinlenme yeridir. Bu denli yüksek kalite, ferah köpek eğitimi mekân ve her türlü modern sistemin gerekliliklerinin yerine getirilmiş olmasına rağmen, piyasa ölçeğine göre ekonomik bir fiyat aralığına da sahiptir. Ödemelerinizi peşin yapabilmenin yanı sıra, her türlü kredi kartlarıyla da ödeme imkânı sizlere sunulmaktadır.  

 

Klasmanın da belirgin şekil de kendisini ayrı bir yerde konumlandırmış olan Köpek Oteli Esenyurt, mütevazı duruş ve saygınlığı ile de göze çarpan bir kurumdur. Kendisini sadece bu iş ve alana angaje etmiş bir personel bütünü ile zevk ve şevke işe sarılmış ender bir yapılanmadır. Bıraktığınız hayvanınızı, günün her saatin de görme ve kontrol etme imkânı da sizlerin hizmetindedir. En küçük endişe ve korkuya bile gereksinim duymadan, gönül rahatlığı ile hayvanlarınızı teslim edeceğiniz bir oteldir. Her türlü denetine açık ve her türlü işletme belgesine sahip olmanın verdiği özgüven ile hizmet vermektedir. İstek ve beklentilerinizin çok daha fazlasına sahip olan Köpek Oteli Esenyurt sizlere de hizmet vermekten mutluluk duyacaktır. 

 

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Köpek Pansiyonu Bakırköy

Köpek Eğitimi Esenyurt