Köpek Eğitimi Kağıthane

 

Köpek Eğitimi Kağıthane 

 

Köpeklerin insan ve dolayısıyla doğa yaşamına katkıları oldukça fazladır. Doğal yaşamın giderek değişmesi ve modernleşen dünyada insan dışındaki canlıların yaşam alanları ve ortamları da değişmektedir. Ancak tarih boyunca köpekler sahip oldukları özellikler nedeniyle insanlar tarafından oldukça kullanışlı birer canlı olmuş ve evcilleştirilerek yaşamın kolaylaştırıcı unsuru haline gelmişlerdir.Köpek eğitimi Kağıthane ve çevresinde bulunan insanın yakın dostu köpekler için eğitimler verilmektedir. Bunlar köpek sahiplerinin koşullarına en uygun şekilde düzenlenen, köpeklerin ve insanların bir arada yaşamalarının daha kaliteli hale gelmesi için hazırlanan programlardır. 

 

Eğitim nerede veriliyor 

 

Köpek eğitimleri, yaşam koşullarına uygun ortamlarda verilmektedir. Köpek Eğitimi Kağıthane uzman kadrosunun ve yapılan çalışmaların yönlendirmesiyle en uygun koşulların gerçekleşmesi için çalışmaktadır. Eğitimin bir bölümü bu koşulların sağlandığı çiftliklerde diğer bölümü ise köpeğin yaşam alanında verilmektedir. Böylece temel eğitimlerini tamamlamış köpeklerin insan ailesiyle birlikte uyumlu şekilde yaşaması için düzenlenmektedir. Bu düzenlemeler köpeğin kendi ortamında kuralları benimsemesine buna uygun yaşamasına neden olmaktadır. Eğitim köpek pansiyonu merkezinde kurallara uyan ancak eve gelince unutan karakter özelliklerinin yerine geçmesi için bu uygulama tercih edilmektedir. Böylece yaşadığı ortamın kurallarını uzman eğitmenler gözetiminde öğrenecek ve buna uygun bir yaşam oluşturması sağlanacaktır. 

 

Eğitimler ne zamandan itibaren verilmeli? 

 

Eğitim doğumdan itibaren başlamaktadır. Anne sütüyle beslenen yavrular annelerinden ilk eğitimi almaktadır. Sütten kesildikten sonra insan ailesiyle yaşamaya başladığında da ortamın kurallarına uygun hareket etmesi için eğitilmelidir. Köpek Eğitimi Kağıthane yavru köpek eğitimi de vermektedir. Temel eğitimlerin başında beslenme düzeni, uyku, oyun, tuvalet ihtiyacının giderilmesi konusundaki düzenin belirlenmesi gelmektedir. Bu eğitimin sağlanması için insan ailesinin kurallarının da uygulanabilir olması gerekmektedir.Temel itaat eğitimi alan köpeklerin insan yaşamının kalitesini arttırdığı ve daha konforlu bir hayata geçildiği ispatlanmıştır. 

 

Her köpek eğitilebilir mi? 

Köpeğin ırkı, türü, cinsi ve karakter özelliklerine göre eğitim verilebilir. Bunu doğru değerlendirecek uzman ekibimiz bulunmaktadır. Köpek Eğitimi Kağıthane çalışanları konusunda uzman bir köpek oteli ekipten oluşmaktadır. Türün doğru saptanarak özelliklerine uygun şekilde eğitim alması için program oluşturulmaktadır. Temel itaat eğitimlerini tamamlayan köpeklerin kendi türüne uygun şekilde ihtiyaca binaen mesleki eğitim alması da sağlanmaktadır. Engelli yardımcısı, bekçilik, avlanma arama, kurtarma ve daha birçok farklı alanda eğitim alma imkanı bulunmaktadır. 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Köpek Pansiyonu Bakırköy

Köpek Eğitimi Esenyurt

Köpek Oteli Esenyurt